Port 62: Restaurace Port 62 spustila Blog šéfkuchaře

28/02/2011 Freestyle Park Modřany / Port 62, Press -

Pro milovníky gastronomie a pro všechny fanoušky dobrého jídla spustila restaurace Port 62 Blog šéfkuchaře. Provází jím známý mnohokrát oceněný šéfkuchaře Radek Roubíček, jehož hlavním cílem je se se čtenáři podělit o nové recepty, zajímavosti ze života šéfkuchaře a novinky z kuchyně.

Příspěvky v Blogu šéfkuchaře vychází pravidelně v pondělí každých čtrnáct dní na webu restaurace Port 62. Čtenáři se zde mohou dovědět více o moderní kuchyni, mohou se dočíst o zajímavostech, které šéfkuchař dennodenně či zřídkakdy zažívá, a především se mohou nechat inspirovat a vyzkoušet si doma nějaké nové recepty. Každý měsíc je tak pro ně v Blogu šéfkuchaře naservírovaná nějaká perlička ze života šéfkuchaře, ale zároveň i praktická příležitost v podobě přípravy nového receptu se známou ingrediencí. Víte například, že se Radek Roubíček setkal osobně s Michaelem Jacksonem či že zázvor nejenom léčí, ale může být i vynikající složkou Vašeho receptu? O tom všem se dočtete v Blogu šéfkuchaře Radka Roubíčka

„Nejsem moc velký extrovert především v nějakém zpovídání se, ale už nějakou dobu jsem přemýšlel o možnosti podělit se s milovníky a fanoušky gastronomie o nějaké zážitky, zkušenosti a recepty ze svého oboru a naší kuchyně. Blog šéfkuchaře, který v tomto období spouštíme, mi to jednoduše umožnil,“ říká Radek Roubíček, který celých sedmnáct let sbíral zkušenosti v Hotel Inter-Continental Praha. „Blog šéfkuchaře je v podstatě takovým mým koníčkem,“ dodává. Radek Roubíček je mimo jiné členem a zároveň kapitánem Pražského regionálního týmu, lektor odborných seminářů významných gastronomických firem a profesních výrobků, dlouhodobý člen AKC (zkratka Asociace kuchařů a cukrářů České republiky). Získal také mnoho ocenění, poslední cenou bylo první místo v soutěži Gourmet Team Challenge 2010 při finálovém kole vyhlášení Kuchaře roku 2009/2010.

Od roku 2009 je Radek Roubíček kapitánem v kuchyni v Restaurant & Cafe Port 62. A proč kapitánem? To proto, že restaurace Port 62 sídlí na lodi v modřanské přírodě a nabízí tak svým návštěvníkům vzdušné moderní prostředí s krásným výhledem na řeku Vltavu. Staročeská a česká kuchyně v Port 62 se sportovním vyžitím areálu Freestyle Park Modřany je opravdu výjimečným zážitkem v rušné Praze.

Více najdete na http://blog.port62.cz/ a www.port62.cz.

Datum vydání Název Stáhnout DOC Stáhnout ZIP
28/2/2011 Port 62_Blog šéfkuchaře – TZ DOC
28/2/2011 Port 62_Blog šéfkuchaře – fotky ZIP

Vstup do diskuze